zondag 18 januari 2009

Een onverwacht uitje...

Gisteren had ik een onverwacht uitje naar de stitchery-dag van Bep in haar leuke stulpje in de buurt van Hall. Ik was er nog nooit geweest en heb erg genoten van de sfeervolle woonkeuken, haar "winkeltje" en zelfs het toiletbezoek was een feestje op zich.


Hoe kwam dat onverwachte uitje zo? Laat ik nu van de week pas voor het eerst haar weblog hebben ontdekt. Ik begrijp niet hoe het mogelijk is en hoe iedereen in internetland dit voor mij verborgen heeft weten te houden. Maar goed, haar weblog. Daar was ik dus van de week. En... wat zag ik. Op zaterdag was er nog plek vrij op de stitchery dag. Vrijdagavond er nog een mailtje aan gewaagd en ... ik mocht komen.

Het was een gezellige drukte. Bep had de koffie en thee klaar en we mochten allemaal heerlijk smullen van gebak. De ochtend waren we vooral bezig elkaars werk te bewonderen. Zo leuk om te zien wat iedereen maakt. Tips werden uitgewisseld. Aan het eind van de ochtend was iedereen wel aan het werk.

Na een korte lunch, we wilden veel te graag verder, was het 's middags ook weer een gezellige bedoening. Aan het eind van de middag hadden we een loterij. En... ik was de eerste gelukkige. Een stitchery door één van de dames mee gebracht.


Het is het zelfde als het werkje met de kerstboom. Zo moet het dus ongeveer worden. Een leuk projectje voor de komende kerst. Gelukkig heb ik nog even de tijd. Moe maar voldaan ging iedereen naar huis. Wil je nog meer foto's zien dan moet je hier zijn http://galeriebep.blogspot.com/.

Om jullie ook een beetje te verwennen, een leuke mystery uit Frankrijk. Hij heet Le Grand Marquoir. Zoals jullie onderhand wel zullen weten ben ik helemaal weg van de franse ontwerpen. Zo ook deze. De komende tijd hoop ik materiaal te verzamelen om zo snel mogelijk te kunnen starten.


Wil je ook graag beginnen dan vind je alles wat je moet weten hier .

Iedereen een goed weekend toegewenst.

4 opmerkingen:

Hennie zei

Nou zo te lezen heb jij je wel prima vermaakt gisteren bij Bep. Mooie stitcherie heb je gewonnen erg leuk voor kerst en je hebt ruim de tijd om het te maken.
Ik kijk ook nog even op het linkje van Bep.
Fijne zondag
Groetjes Hennie

Annelies zei

Wat leuk dat je bij Bep bent geweest.
Ik had je link al ergens gezien. Wat een prachtige Marquoir.

Anoniem zei

Annelein ik wilde je even vragen of dit het eerste deel is wat is uitgekomen ik ben er weg van .en wil hem ook graag gaan maken .maar mijn frans is nul komma nul maar met zoeken kwam ik er ook niet uit ,
zou je het mij willen vertellen heb de site al wel opgeslagen heel erg bedankt hier voor .

Christine

Anoniem zei

zal ook mijn adres even achterlaten ik kom er anders niet op bij jouw reactie,s groeten van christine jvdancker@kpnplanet.nl