zondag 4 januari 2009

En dan is het al weer 2009...

En dan is het al weer 2009. Het is hier even stil geweest maar dat had alles te maken met onze terugreis naar Nederland. Twee maanden zijn we op Curacao geweest. Een heel bijzondere tijd met heel bijzondere ervaringen.

Ik had al een paar keer mijn eigen weblog bezocht maar een nieuw bericht schrijven, daar kwam het maar niet van. Vanavond dus wel.

Allereerst natuurlijk voor iedereen die hier komt een heel gezegend en gezond 2009 gewenst!


Ik kwam nog een leuk werkje tegen voor komend kerst. Heerlijk een heel jaar de tijd om het te maken. Geen gestress maar in rust mee bezig gaan. Als je tenminste op tijd begint.

Hier http://stitchingcow.com/freebies/free-redwork-pattern kun je het patroon vinden, wel even je mailadres invullen en dan krijg je het opgestuurd.

3 opmerkingen:

Corrie zei

Willeke, allereerst alle goeds en Gods zegen gewenst voor het nieuwe jaar voor jullie gezin.
Ik dacht dat jullie veel langer weg zouden blijven, maar nu dan een heel hartelijk welkom terug in Nederland. Je stitchery vind ik erg leuk en als je ervan houdt kun je hier nog veel meer leuks vinden: http://mytransfers.blogspot.com/
Veel plezier ermee!

Annelies zei

Ik wens je een heel gelukkig, gezond en creatief 2009 toe !

Annelein zei

Hallo Corrie, bedankt voor je lieve berichtje. We zouden inderdaad véél langer blijven. Maar soms loopt het toch anders. Het is goed om weer terug te zijn in Nederland.

Bedankt voor de leuke link. Er staan inderdaad leuke stitcheries op.

Annelies, jij ook de beste wensen voor 2009. Leuk dat je zo trouw reageert.