donderdag 28 mei 2009

Een beauty...

Bij het kontroleren van mijn linkjes kwam ik ook op het weblog van Quilthoekje. En wat ik daar zag. Een beaty van een quilt. Heel lang geleden gemaakt. Wat mooi, terwijl er stofjes worden gebruikt die ik zelf nooit zo snel zou kiezen. Ik heb grote bewondering voor de maakster ervan.


Guute wil van het voorbeeld een patroon gaan maken. Ik heb me meteen aangemeld. Tegen die tijd heb ik wel twee oude projectjes klaar. En anders... heb ik nu een extra stimulans om extra mijn best te doen. Voor wie meer wil weten, kijk even hier.

2 opmerkingen:

Mama Monique zei

Hoi Willeke,

ontzettend dank je wel voor je lieve reactie. Zonder dat je het misschien in de gaten hebt, ben ik erg blij met je woorden. Het is vandaag de dag nog erg opboksen tegen de maatschappij. Als je immers een schuld weg te werken hebt, waarom zit je dan thuis?

Ook ik heb een naai- en lockmachine staan, maar moet (na de verhuizing) nu eerst eens een goede stoffenleverancier vinden (de markt is hier erg karig in). Breien is niet mijn ding, al zou ik heel graag willen leren sokken breien. Dát is nog wel een wens van mij ;o)

Die paracetamolletjes zijn op doktersadvies, dus niet uit vrije keus. Het heeft te maken met een aantal kwalen waar ik last van heb. Je leest er op mijn blog nagenoeg niets over, omdat ik er niet zo van hou om "zielig" over te komen. Zo voel ik me niet en zo wil ik ook niet graag door anderen bestempeld worden.

Tot slot vind ik het een hele eer als je een link op je site zou willen zetten. Dank je wel!

En ja, de (of het?) quilt is práchtig!

wilma zei

Ja deze is toch erg mooi!! Guute gaat hem maken. Ik ben reuze benieuwd...