donderdag 29 april 2010

Pfffff.... wat een werk...

Pffff... wat een werk... Gisteren een quilt van 2,40 x 2,40 gesandwiched. Niets geen zonnestralen op mijn snoet.

's Morgens eerst begonnen met het lospeuteren van een zoom en de bovenkant van een oud gordijn. Die wilde ik als achterkant gebruiken. De lap was precies groot genoeg.

Alle meubels in de kamer aan de kant om ruimte te creeeren. Wat een lap zeg! Nadat alles op de vloer vastgeplakt was met tape, fiberfill erop en als laatste de top. Nog een laatste keer overtollige stukjes stof en draadjes verwijderd. Alles nog één keer goed gestreken. De top goed neerleggen vroeg wat meer tijd.

Tja... en toen zag ik dat er twee randen eigenlijk net iets lubberden. Maar dat smokkel ik wel weg. Geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om alles weer op te pakken, de rand los te tornen en alles er opnieuw aan te zetten.

Er kwam geen eind aan het doorrijgen. Ik heb nu rijgdraden om de 25-30 cm gedaan. Mijn knieen en allerlei spieren waarvan ik niet meer wist dat ik ze had vonden het welletjes zo. Nu maar hopen dat dit voldoende is. Anders moet ik toch echt nog een paar uurtjes uittrekken om nog meer rijgdraden toe te voegen.

Het is de bedoeling om elke dag minstens één blok te quilten. Zou dit lukken???

Foto volgt...

4 opmerkingen:

Carmen zei

Wat een werk!!! En een zo ontzettende grote quilt om door te rijgen.

wilmakuin zei

Pffff.... wat een werk. De knietjes zullen rust verdienen vandaag....
Ik schiet er tegenwoordig nietjes in. Helemaal happy mee...

Mascha zei

Puh, wat een werk. doe vandaag maar rustig aan.
Groetjes Mascha

Annelies vdB zei

Ja, een grote quilt sandwichen is niet niks !!