zaterdag 3 juli 2010

Vervolg freebie en een dagje uit...

Op mijn vorige blog kreeg ik een berichtje van Veronique uit Parijs. Zij gaf mij een linkje naar het bloemenpatroon. Dit patroon is een onderdeel van een nieuwsbrief van Needleartwork.

Na wat zoeken kwam ik terecht bij Stitchville USA. Hier kun je de nieuwsbrief vinden. En dit is een directe link naar het patroontje. Het is een free chart. Ook in de oudere nieuwsbrieven staan hele mooie kleine patroontjes. Zeer zeker een bezoekje waard.

Veronique, dank je wel voor het compleet maken van het borduurpatroon.

Vandaag willen we naar paleis Het Loo in Apeldoorn. Daar wordt dit weekend een poppenfestival gehouden. Ik ben erg benieuwd naar de beren en poppenhuisminiaturen.


Verder kun je een tentoonstelling bewonderen van de poppen van Koningin Juliana. Dit zijn er meer dan 600. Nu maar hopen dat het niet al te snel gaat regenen. Tot nu toe schijnt de zon nog uitbundig.

Iedereen een heel fijn weekend gewenst!

6 opmerkingen:

Cisca zei

Wat fijn dat je de bloem gevonden hebt, ik ga ook eens gauw naar de andere patronen zoeken. Alweer bedankt! Leuk, die poppen, als je er zelf naar toe gaat: veel plezier!
Fijn weekend, Cisca

willy zei

Bedankt voor het uitzoeken van de freebie. Ik heb ze opgeslagen.
Veel plezier in Apeldoorn. Zelf vind ik het vandaag te warm om er op uit te gaan maar de beren en poppententoonstelling houd ik nog tegoed.Ik hoop dat je wat foto's hebt gemaakt van de beurs.
Groetjes

Mama Monique zei

Ah... ik zie dat je weer helemaal terug bent? Heerlijk! Ik ga snel even bij je terug lezen.
Fijn om weer blogs van je te mogen zien!

marie zei

Petit "BISOU" de France!!!
A Bientôt ...
Marie-Odile***

Marutska zei

Hallo,

Dank je voor je reactie op de give-away!!
Maandag 19 juli ga ik 3 lootjes trekken!

Groetjes
Maria

Ingrid. zei

Weer bij gelezen ; fijne avond nog , groetjes van Ingrid.