zaterdag 16 oktober 2010

Wat een wind...

Vandaag hebben we in Den Helder kennis kunnen maken met echte wind. Vanmorgen werden we daar verwacht om als thuisblijvers een gezellige dag te hebben. Wat te zien en te horen over de bemanning. Natuurlijk zelf weer wat pakketjes en post afgegeven.

Als klap op de vuurpijl eerst een hilarische foto voor dochterlief. Nee... die laat ik hier écht niet zien. En daarna nog een echte videoboodschap van ons drietjes voor haar opgenomen. Jammer genoeg hebben we zelf het resultaat nog niet gezien. Volgens de camera- en geluidsman stond alles er prima op.

Moe maar voldaan kwamen we weer thuis. Het is altijd weer een eind rijden. Maar in de auto, achter het glas, konden we heerlijk van de warme zonnestralen genieten. En dan de kleurenpracht van de bladeren.

Natuurlijk komen er nog nieuwe freebies van allerlei winterprojectjes. Maar voor vandaag een verwijzing naar een schitterende advenstkalender van 2009.


Deze staat bij mij nog steeds op mijn wensenlijstje. Wil je hem ook maken kijk dan even hier. Even naar beneden scrollen en daar is de link.

2 opmerkingen:

Willy zei

Jullie hadden zeker een herfstige dag gisteren. Fijn dat deze dagen georganiseerd worden.

Anoniem zei

Ik begrijp uit je blog dat je dochter ver weg is? Lijkt me moeilijk. Fijn dat je op deze manier toch weer wat "contact" kunt maken. Sterkte ermee!