donderdag 23 december 2010

Even genieten...

Vanmiddag heb ik even tijd om te genieten. Genieten van het blijde gevoel. Genieten dat de meiden allebei thuis zijn. Genieten van al de goede dingen van het afgelopen jaar. Genieten van de warmte en gezelligheid thuis.

Vanmorgen was dat wel anders. Er stond een tandartsbezoek op het programma. Na een slechte ervaring twee jaar geleden was dit nou niet het leukste uitstapje voor mij. Het was even afzien, maar het viel allemaal gelukkig reuze mee.

Daarna onze boodschappen gedaan...mensen wat was het druk. Het meeste hebben we binnen.

Manlief is vanmiddag de deur uit en de meiden hebben zich op hun kamer verschanst. Ik heb de kamer even voor mij alleen. Mooi even tijd om mijn blog bij te werken. Straks ga ik nog weer verder met mijn breirol en voor vanavond had ik het borduurpatroontje van gisteren gedacht. Moet lukken...


Deze koekjes heb ik een poosje geleden gemaakt. Er zijn er al een paar opgepeuzeld en de rest is voor 1e kerstdag. Het koekjes bakken, maar vooral het versieren, blijkt een leuke aanvulling op mijn andere hobbies. Zo leuk dat ik erover denk in het nieuwe jaar workshops te gaan geven.

4 opmerkingen:

Pauline zei

Heel leuk en lekker geworden!

Mayflower zei

Wat ziet je koekjescreatie er leuk uit.
Heerlijk hè die vrije en ongedwongen dage. Ik moet morgen ook alleen de versprodukten nog halen, vandaag was er hier ook geen doorkomen aan in de supermarkt en ik ben blij dat ik het meeste al van tevoren in huis haal.
Ik wens jou en je gezin ook hele fijne Kerstdagen toe.
Lieve groet, Mea

qm zei

mooi, eigenlijk te mooi om op te eten ;)
gezegende kerst en een fijne jaarswisseling

Elza zei

Wat schattig en leuk om te maken lijkt mij.
Heel veel plezier ermee en fijne dagen en een gezond en gelukkig 2011.