donderdag 13 januari 2011

Binnen kijken...

Het tweede deel van de Romantique Sampler wil niet zo lukken. Komt misschien omdat ik het patroon minder vind. Maar ook twijfel ik nog over de rode kleur. Carin gaat met roomwitten borduren en dat spreekt mij ook wel aan. Zo toch maar proberen een paar steekjes te borduren.

Binnen kijken bij anderen. Dat mag ik ook zo graag doen. Vandaag weer een paar prachtige binnenkijkers om met jullie te delen.

Bron: Bonjade

Bij Ambrozijn en oude kant komen gedachten aan een lang vervlogen tijd naar boven. Bij haar kun je trouwens meedoen aan een verrassings giveaway.

Bij Bonjade is het ook altijd een feestje om langs te gaan. Ze maakt prachtige foto's.

Bij Wonen in wit krijg je inderdaad te zien wat de naam beloofd. Prachtig om te zien hoe zij het wonen in wit gestalte geeft.

8 opmerkingen:

@nne zei

... en bedankt voor de vermelding! Lieve groet, @nne

@nne zei

blijkbaar werd mijn eerste berichtje niet geregistreerd. wat leuk dat je me gaat volgen ... zo krijg ik meteen de kans om die van jou te ontdekken. mooie kleuren, veel sfeer, prachtige spullen. Liefs, @nne

Mayflower zei

Wat leuk dat je deze 3 blogs even in het zonnetje zet. Het zijn stuk voor stuk prachtige blogs om even binnen te wandelen.
Je borduurwerkje in roomwitte kleuren lijkt me ook prachtig, ik hou wel van die naturellen.
Fijne dag.
Lieve groet, Mea

crealili zei

Wat heb jij toch een geweldige blog!
liefs liliane

Willy zei

Wat je af hebt vind ik al erg mooi. Ik ben benieuwd hoe nu verder.
Leuk als banner ook.
Groetjes

Carin zei

Ik ben benieuwd voor welke kleuren je nu gaat :-)

Joke zei

Ik ben benieuwd hoe je verder gaat. Ik vind jouw kleuren ook erg mooi maar je moet natuurlijk doen wat je zelf het mooist vindt. Lastig is dat soms....

Ingrid. zei

Mooie foto staat ook hier weer bij...
Fijne dag , groetjes van Ingrid.