zaterdag 12 februari 2011

Inspirerend...

Vanmorgen wilden we vroeg op weg gaan, richting... Vijfhuizen. Voor het eerst zou ik naar de Patchwork- en Quiltdagen. Manlief ging mee als privé-chauffeur en voor de gezelligheid.

Er was veel te zien. Het mooist waren voor mij toch weer de stands van Atelier Bep en van Jookies Handwerken. De dames hadden over belangstelling niet te klagen.

De stand van Quilt it & Dotty stond jammer genoeg een beetje in een verloren hoekje. Ook bij haar waren er weer mooie stofjes en andere dingetjes te bewonderen. Er hing een tas waar ik een paar jaar terug het patroontje van heb gekocht. Toch maar eens mee beginnen...

Bij de stand van Petra Prins is het ook altijd weer een feestje om rond te kijken. Vorige week had ik al een bezoekje aan de winkel in Zutphen gebracht. Vandaag dus alleen maar genoten van de Phebequilt. Wat is het toch een plaatje. In de winkel vond ik haar nog indrukwekkender. Wat een stof- en kleurcombinaties. En zo verrassend fijntjes.

Natuurlijk waren er nog meer mooie quilts te bewonderen. Wat te denken van de quilts van Ingrid, beter bekend als Supergoof en van Mariet Soethout-Mous.

Op weg naar huis zit ik vol met nieuwe ideeen. Mijn hoofd loopt bijna over. Wat ik allemaal wel niet wil gaan doen. En natuurlijk hard werken aan mijn UFO's. Elke dag braaf mijn quiltsteekjes maken... Om na een paar weken te ontdekken dat alles al weer tot een vage herinnering behoort en veel ideeen zijn vervlogen als sneeuw voor de zon. Herkennen jullie dat?

Tja... en wat zijn nu mijn aankopen van deze dag. Jullie zullen het vast niet geloven maar het zijn deze charms.


En niet eens gevonden op de quiltbeurs, maar op de creabeurs die in dezelfde hal werd gehouden...

9 opmerkingen:

Willy zei

Knap dat je nog zo hebt kunnen inhouden met de aankopen. Ze zijn wel leuk. Zal zeker heel inspirerend zijn geweest. Ik wil er ook zeker een keer naartoe.
Fijne zondag

sylvia zei

vandaar dat ik de charms niet kon vinden.....!!
jammer dat ik je niet ontmoet heb, had ik erg leuk gevonden!
veel plezier met alle ideeen en aankopen!

Pauline zei

Klinkt als een erg leuke dag, vol inspiratie!
En je goede ideeën opschrijven he....dan kan je het ooit uitvoeren!
Maar soms willen we gewoon te veel...dus hopelijk worden we in goede gezondheid minstens 100 om alles te kunnen maken!

Gerda zei

Wat fijn dat je zo hebt genoten!!!!..;0)
is echt leuk hé zo'n beurs....
ik vindt je charms prachtig...wat een lieverdjes zitten er tussen...
Nu lekker nagenieten..
Fijne dag

Monica zei

Ik was niet in de gelegenheid om naar de expo te gaan, maar via de blogjes heb ik er toch van kunnen genieten, succes met al je mooie werken

marypoppins zei

ohh!!! very nice!!
Mary

Daan zei

Hoi annelein,

Het is wel gelukt maar ben nog met deel 1 bezig, ben aan mijn baarmoeder geholpen, dus ging niet helemaal zoals ik het wou. Maar ben gelukkig weer aan de betere hand dus zo nu en dan pak ik mijn borduurtje en doe een halfuurtje. Maar hij komt vast af in oktober.

Groetjes

Daan

Monique zei

Heel herkenbaar... vele, vele ideetjes in het hoofd, veel inspiratie op diverse blogs opgedaan, maar vervolgens blijven steken bij dat ene projectje waar je maar niet mee verder komt...

Ik heb er voor mezelf een klein lijstje van gemaakt in de zijbalk van mijn blog. Misschien word ik zo wat meer geprikkeld?

Creatieve week toegewenst!

Yvonne zei

Hoi Annelein, ik heb jou een award gegeven, lees maar op mijn blog:
http://honderdprocentcrea.blogspot.com/2011/02/blog-award.html

Nog een creatieve dag toegewenst.

groetjes
Yvonne