Vorige week vrijdag stond ik al vroeg
in de keuken om wat lekkers te bakken.
Deze winter probeer ik wat meer
variatie in mijn baksels aan te brengen...
aangepast aan het seizoen.
Dit keer leek een kruidcake mij wel geschikt.
Ik ging voor een eenvoudig recept.
Mijn standaard cakerecept.
Alleen werd het suiker vervangen
door donkere basterdsuiker.
En werden er speculaaskruiden toegevoegd.
Het recept kun je hier (klik) vinden.
Als de cake even in de oven staat
begint de keuken zich heel langzaam
te vullen met een heerlijke wintergeur.
En het duurt niet lang of het
hele huis ruikt naar kruidcake.
Een goed begin van het weekend....
Proef de cake bijna.
BeantwoordenVerwijderenLekker hoor!!
Heerlijk!! Idd koekkruiden verschillen enorm. Ik vind de kruiden van dille en kamille het lekkerst. Jouw cake ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenIk kan het haast ruiken !
BeantwoordenVerwijderenDe cake was heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenMmmm, dat ruikt naar vroeger. Mijn moeder bakte ook vaak in het weekend kruidcake.
BeantwoordenVerwijderenDie noteer ik op mijn baklijstje!
BeantwoordenVerwijderen