woensdag 12 november 2008

Een eerste bericht vanaf Curacao...

Het eerste bericht vanaf Curacao. Het is wel wennen hier. Het eiland zelf is erg mooi en de mensen ook. De warmte en de muggen zijn minder. Maar we hopen dat we daar nog aan zullen wennen.

We zitten momenteel voor twee maanden in een huurwoning. Daarna moeten we eruit. De komende weken gaan we dus op zoek naar een ander huis.

Om mezelf nog wat te verwennen zonder mijn vertrouwde spullen om me heen heb ik in Nederland een quiltpakket gekocht bij Petra Prins in Zutphen. Hier ga ik een quilt voor mijn oudste dochter van maken. Als hij klaar is sturen we hem op naar haar.Verder vind ik borduren erg leuk en de samplers van Long Dog zijn zeker favoriet. Al weer wat maandjes geleden heb in Elburg een patroon gekocht en ben hier vorige week mee begonnen. Als we na twee jaar weer terug gaan naar Nederland hoop ik dat hij af is.
Je kunt het niet goed zien. Alle foto's krijgen hier iets van een blauwe waas. Maar het is heel fijn ecrukleurige kaaslinnen met rode dmc nummer 815.

6 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk dat je weer een berichtje op je blog hebt geplaatst.
Ik werk op het moment ook aan iets met DMC 815. Een mooie warme kleur.
Ken je deze Franse blog al ?
Vanaf december komt er een mooi ABC op:
http://gazette94.blogspot.com/

Anoniem zei

piep

ga hier nu toch een krabbeltje achterlaten, ik kom hier al een tijdje rondkijken en las wel van curacao maar dacht dat jullie op vakantie gingen maar nu lees ik dat het voor 2jaar is, man een hele verandering.
MMM lekker fijn voor jullie, hoop dat je genoeg spulletjes meehebt om je bezig te houden, maar misschien hebben ze dat daar ook???
k weet niet,??
Ik maar graag beren en borduur wat, maar heb ook een kookblogje, dus als je zin hebt eens te gaan kijken, www.blog.seniorennet.be/frutselmieke www.blog.seniorennet.be/culimieke.

veel plezier en jaag die muggen maar vlug de andere kant op hoor, is het daar trouwens mooi weer nu of regenseizoen???

knuffels mieke

martinevanreet@telenet.be

Brigitta zei

Mooie werkjes heb je meegenomen hoor, vind je daar wel tijd voor ;-)?
Ik ga in januari beginnen met de Beatrix Potter Quaker Sampler, ben er alleen nog niet uit welke kleur garen ik ga gebruiken

Peti zei

Fijn voor je nog een handwerkje van thuis, dat wordt een heel speciale quilt voor je dochter. Veel quiltplezier, en succes met het zoeken van een huis voor jullie!

supergoof zei

Heel veel geluk in je nieuwe land!
Hoop dat je snel een thuisgevoel hebt.
Je bent een kanjer!

mieke zei

hallo, ik heb een paar vragen over de ' rozenquilt ' kan ik je mailen ?

gr mieke