donderdag 19 februari 2009

Mandjes, mandjes, mandjes...

Een dag te laat maar hier dan mijn mandjes van deze week.


Het zijn er 24 geworden en ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. Op de foto zie je dat er in de rechterhoek een lapje ontbreekt. Op onverklaarbare wijze is er eentje verdwenen. Zal wel weer ergens tussen zijn gekomen en op een onverwacht moment weer tevoorschijn komen. Hebben jullie dat nou nooit?

Ik moet zeggen dat het maken van de mandjes erg verslavend is. Eigenlijk moest ik gisteren de foto plaatsen, maar ik was te druk met ... mandjes. De hengsels voor de volgende serie zijn alweer klaar.

Vorige week heb ik een leuk borduurwerkje van Little House Needlework afgemaakt. Ben erg tevreden over het resultaat. Je zou het niet denken, maar in het huisje alleen al zitten meer dan 1000 kruisjes.


Vanmiddag ben ik verder gegaan met "The Bookshelf". Van dit patroon geniet ik erg omdat er allemaal klassiekers in voor komen. Wat te denken van bekende titels als Little Women of Wuthering Heights.


Als dit werkje af is ga ik verder met het patroon "Neigborhood" van dezelfde ontwerpster. Het patroon heb ik besteld bij De Handwerkboetiek. Voorlopig hoef ik mij dus niet te vervelen...

5 opmerkingen:

bianca zei

Du warst ganz schön fleißig.
Liebe Grüße aus Deutschland.
Bianca

gerda zei

OHHHHH..je mandjes zijn geweldig!!!!!leuk werkje hé...;0))
en wat een prachtige borduurwerkjes..eens kijken of ik in Zwolle iets dergelijks kan vinden.....ik vind ze erg mooi!!!
nou borduurse en maakse met de mandjes...

rosabeer zei

Prachtig je borduurwerkjes, en de mandjes. Wat een geduldwerkjes.
groetjes Marja

Debby zei

Mooie mandjes heb je gemaakt met lieve Lecien stofjes. The bookshelf heb ik ook geborduurd! Al een paar jaar geleden. Nu borduur ik niet meer, de stapel lappen werd erg hoog. En inlijsten is of heel duur, of ik kon niet de juiste afmeting vinden om het zelf te doen. Maar vind het nog steeds erg leuk!

Groetjes Debby

Annelies zei

Mooie mandjes gemaakt. Ik zie dat het virus je ten volle te pakken heeft.