woensdag 3 juni 2009

Mandjes en meer...

Eindelijk kan ik weer een paar blokken laten zien van mijn mandjesquilt. Uiteindelijk heb ik toch nog een kleur toegevoegd. Petrol/groen. Het was een heerlijk werkje dit weekend.


Nu alleen nog op zoek naar een bijpassend stofje in dezelfde kleur. Dat valt niet mee...

Ook is de top van mijn Azuraquilt af. Een foto houden jullie nog te goed. De rozenrand, waar ik eerst voor was gevallen, vond ik niet meer mooi. En... dan komt zo'n project bij mij even op een zijspoor te staan. Totdat... ik weet wat ik wil. Afgelopen donderdag was ik bij Petra Prins in Zutphen. En daar was de quilt, helemaal af. Door het quilten werd de rand veel mooier. Dus... mijn twijfels aan de kant en met veel plezier mijn quilt de afgelopen dagen voorzien van de laatste rand. Deze week nog op zoek naar een mooie bijpassende stof voor de achterkant. Petra heeft een hele mooie stof gebruikt maar die was niet meer voorradig. Erg jammer.

In de kamer stond de laatste dagen steeds meer "troep" van mij. Ik heb een poging ondernomen alles een beetje te ordenen. Zo meteen gaat alles weer naar boven, waar het hoort. Bij het opruimen kwam ik het stofje tegen dat ik laatst heb gekocht. Samen met een heel mooi kantje wat ik een tijdje terug al weer heb gescoord.


Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga maken. Nu alleen maar genieten door er naar te kijken...

2 opmerkingen:

martine zei

Prachtig voor een kussen, die toile lap met het kant.

gerda zei

OHHHH..je mandjes!!! wat worden ze mooi...heerlijk werkje hé :0))
en de Azura..de rand is juist zo mooi..maar gelukkig zet je het er ook aan...(jammer dat ik er niet was :0))..
en de toille oeh..wat een beautie met dat kantje erbij..tof plaatje..dat is alleen al genieten ;)0))
fijne dag