vrijdag 27 april 2012

Een uitdaging en een award...

Leuk om te lezen dat mijn eerste poppenboek zoveel herkenning geeft. Vandaag ben ik toch maar eens op zoek gegaan in mijn kast met breiwerk.

Ik had een kleine hoop dat er misschien toch nog ineens een poppetje te voorschijn zou komen. Die dan heel ondeugend roepen zou... "gefopt"... Maar hoe ik ook zocht en riep er kwam geen lief poppetje.

Wat ik wel vond tussen de bolletjes wol en katoen is dit breiwerkje...


Heel enthousiast ben ik hier vorig jaar aan begonnen. Maar toen zat er een fout in en mijn enthousiasme verdween als sneeuw voor de zon. Nu ik het zo weer in mijn handen heb en er nog eens goed naar kijk wil ik er graag verder mee gaan. Het lijkt mij een leuke uitdaging om het goed te krijgen.

Eerst maar eens zien te ontrafelen waar de fout zit. Mijn grijze cellen moeten maar eens aan het werk om dit in goede banen te leiden. Dus misschien komt er nog een vervolg...


Vorige week heb ik deze award gekregen van  Hennie. Dat is natuurlijk een hele eer. Bij deze geef ik hem door aan jullie allemaal. Want bloggen in je eentje is niet leuk. Bloggen doe je samen. Bij elkaar genieten en inspiratie opdoen. En voor je het weet zit je bij elkaar op de koffie, zoals hier.

7 opmerkingen:

Lida zei

Wat een schattig breiwerk en als je het niet echt goed krijg, maak je er toch een mooie baret van! Dacht eerst dat het dat was! Fijn weekend,
Lida

marijke's crea zei

Mooi breiwerkje zou zo de inspiratie kunnen zijn voor een nieuw quilt of borduurwerk!
Kom gerust eens langs in Den Haag voor een Haags bakkie, altijd leuk!
fijn weekend,
groetjes Marijke

sylvia zei

dank je wel voor je Award,dat je die aan ons allemaal geeft!
zonde van het breiwerk als dat zou blijven liggen, ik hoop dat je er weer plezier in krijgt als de fout eruit is.
fijn weekend, groetjes, Sylvia

Noor zei

Dank voor je award...Bloggen doe je inderdaad samen.
Ben je en baret aan het breien of wordt het een kanten kleedje?
Fijn weekend, Noor

Anoniem zei

Wat een prachtig breiwerkje!! Het doet me heel erg denken aan een poppenmutsje wat ik ooit, heeeel lang geleden gebreid heb, en kwijtgeraakt ben :( Misschien toch nog eens opnieuw maken, jouw breisel inspireert mij in ieder geval!! Balen dat er een foutje in zit, vind dat maar weer eens terug... En natuurlijk van harte met je Award, super!!

Elisabeth zei

Wat een prachtig breiwerkje.

Ineke Hulzebos zei

Wat een mooi breiwerkje, zo fijntjes...