maandag 21 juni 2010

Lekker zonnetje...

Vanmorgen kwam ik uit mijn bed gerold en... daar was de zon weer. Vlug de tuindeur open gegooid, het zonnescherm naar beneden en de kussens op de stoelen. Heerlijk buiten zitten straks. Voor sommigen is het misschien nog wat frisjes, maar ik kan hier zó van genieten. Vandaag begint officieel de zomer maar het mag nog wel ietjes warmer.

Het afgelopen weekend was erg leuk. Zaterdag heeft mijn DH me meegenomen naar de Pelikaan in Zutphen. Nederland moest voetballen en dat was te merken. Het was er heerlijk rustig. Omdat we nu toch in Zutphen waren ook maar meteen even naar Eijerkamp en de Trendhopper. Bij de laatste zijn we onverwachts geslaagd voor prachtige kapstokhaken.

Zondag een bezoekje gebracht bij de wederzijdse ouders. Erg gezellig en de dag is omgevlogen.

Nu straks eerst even wat huiselijke klusjes en dan zie ik wel weer. Als het even kan ben ik vandaag veel buiten te vinden. Onder het schrijven van dit blog is de zon trouwens wel verdwenen. Hmmmmmmm....

Ik ben deze BOM van The Rabbit Factory hier tegen gekomen. Deze BOM is al afgelopen maar de patronen zijn nog wel te downloaden.

8 opmerkingen:

Mayflower zei

Ik heb precies hetzelfde als jou gedaan hihi, heerlijk de deuren open en even met een bak thee van die eerste zonnestralen genoten.
Dat is heerlijk genieten hè.
Ik wens je een zonnige week toe.
Lieve groet, Mea

Joke zei

Gezellig dat je er weer bent.
Wat heerlijk, zo'n dagje Zutphen, het is zo'n mooie stad hè?

ria vogelzang zei

Zutphen is zo'n mooie stad! Heerlijk genieten.
En een mooi patroon heb je gevonden, hoor! Als ik toch eens meer tijd had......!
Maar ik kan natuurlijk al wel de patronen downloaden! Dank je!

quilting Jeannet zei

Annelein, ik woon aan de verkeerde kant van het land !! ik heb vanmorgen de houtkachel aangemaakt, echt waar, en een shawltje om gedaan, het regende dat het goot toen ik mijn zoontje naar school bracht, jullie hebben het toch wel over Nederland !?

groetjes, jeannet

Annelies vdB zei

De pelikaan is een erg leuke winkel, waar je ook nog iets kunt drinken. Ik combineer dat altijd met een bezoekje aan Petra Prins.

Ingrid. zei

Gister geen zon , vandaag gelukkig wel ; HEERLIJK !
Zonnige groet uit Assen.

Antje zei

Hoi Annelein,
Fijn dat je er weer bent, Ik bezoek je al heel lang en wat een mooie BOM heb je gevonden! Echt super!!k'om snel weer langs!!
groetjes Antje

Joke zei

Hai Willeke,
Wat attent van je dat je me een berichtje stuurde over het servies.
Het is inderdaad hetzelfde als dat wat ik heb.
Leuk hè?
Groeten, Joke