zaterdag 19 april 2008

Hier geniet ik van...Deze rozen staan al vanaf vorige week bij mij in huis. Zomaar gekregen van een hele lieve kennis. We wonen praktisch naast elkaar. Dat wil zeggen, onze achtertuinen grenzen nagenoeg aan elkaar. Toch hadden we elkaar al een hele tijd niet meer gesproken. En nu... hebben we heel wat bij te praten.

De rozen stonden eerst op de vaas. Omdat de knoppen wat gingen hangen heb ik een decoratietip van haar overgenomen. Ik heb de kleine waxineglaasjes op een taartplateau gezet. Zij had ze in een glazenstolp geplaatst. Ook erg leuk.

De afgelopen week is het gelukt een berentruitje af te maken. Enkele weken geleden had ik een heel leuk patroon in een oude Knippie ontdekt. Iemand van het brei-prikbord heeft geholpen met het ontrafelen van het ajourpatroon. Deze stond warempel nergens in de beschrijving. Het patroon is door mij aangepast omdat beerlief er anders in verzoop. Is het niet een plaatje geworden?Ook ben ik dinsdag nog bij de Naaidoos in Nieuw-Buinen geweest samen met een lieve kennis uit Apeldoorn. Dat was erg gezellig.

Donderdagmorgen nog de markt in Zutphen bezocht. Twee leuke lappen gekocht. Natuurlijk ook even bij Petra Prins wezen kijken. Ja, echt alleen maar gekeken. Ook nog bij de Xenos geweest voor leuke deurbordjes. Voor een paar cent ben ik zo blij als een klein kind.In mijn mand liggen gehaakte randjes voor een kleedje bij mijn dienblad. Nu dus ook de stof geknipt. Morgen nog een achtergrondje zoeken en misschien nog wat borduren???? Het eindresultaat krijgen jullie hier zeker nog te zien.Nu stop ik. Mijn oudste dochter komt net binnenwaaien. Een echte nachtbraker ben ik niet. Snel naar beneden. Gezellig nog wat met z'n allen drinken en dan lekker onder de wol...

3 opmerkingen:

Brigitta zei

kan me heel goed voorstellen dat je van deze dingen geniet Willeke, heel herkenbaar.

Janny zei

Geluk zit vaak in kleine dingen, Willeke, je moet ze alleen wel proberen te zien. Dat is aan jou dus wel besteed!
groet, Janny

Paulien zei

Hoi Willeke,

Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek.
Ben ook even op jouw bloq wezen kijken.Ziet er toppie uit hoor!!
Heel veel plezier verder in bloqland!

Paulien