vrijdag 13 maart 2009

Sal Alexandre

Woensdag ben ik bij Bep geweest in Hall voor de verrassingsochtend. We hebben een heel leuk voorjaarswerkje gemaakt. Ik kan jullie nog niets laten zien want het is nog niet af.

Bij Bep zat Wil gezellig aan onze tafel. Zij bezoekt heel trouw mijn weblog. De laatste anderhalve week was het een beetje saai bij mij. Zo druk met andere dingen dat het er niet van kwam om hier een nieuw bericht te plaatsen. Dus Wil, speciaal voor jou, omdat je zo hebt genoten van het vorige werkje...


Dit is een Sal van vorig jaar. Had toen de link al wel opgeslagen maar er nog niets mee gedaan. Wil je nog meer prachtige foto's zien kijk dan even hier. Het is een schitterend ontwerp. Om het je wat makkelijker te maken zal ik proberen alles in rechtstreekse linkjes op te splitsen.

Hier vind je de materialen die je nodig hebt om te kunnen beginnen. Denk er bij het aanschaffen van borduurstof wel aan dat als je meer of minder draadjes per cm neemt de maatvoering veranderd.

Je start met het borduurmapje. De voorkant van het mapje bestaat uit deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4. Boven de foto vind je de linkjes naar de pdf-bestanden.

Nu ga je verder met de binnenkant van het borduurmapje. Hiervoor heb je nodig deel 5, deel 6 en deel 7.

Verder zijn er nog als accessoires een pinkeeper, een hornbook (geen idee waar je dit voor gebruikt), een borduurdoosje en een speldenkussentje.


Heel veel borduurplezier gewenst...

4 opmerkingen:

Annelies zei

Zoveel leuke dingen en zo weinig tijd......
Goed weekend !

Anoniem zei

jaaa..hoor!!!!!

Anoniem zei

Erg mooi allemaal ik heb het toch maar even op mijn computer opgeslagen voor het geval ik toch een keer heel veel tijd over heb.
Groetjes Hennie.

Baukje zei

Ik vind deze zo mooi! Ik had de instructies al een keer opgeslagen op mijn computer, maar het is in het Frans en ik had me er nog niet zo in verdiept. Wat mooi dat je alles even zo duidelijk hebt uitgelegd.

Groetjes Baukje