donderdag 12 november 2009

Een lief gebaar...

Vanmorgen was ik al vroeg bij mijn vriendin om weer de nodige steekjes aan de bruidsjurkjes te zetten. Net binnen gevallen, en natuurlijk eerst voorzien van een bakje koffie, kreeg ik een klein grijs pakketje overhandigd. Nee... het was niet van haar zelf maar van een vriendin van haar, Ria.

Erg nieuwsgierig maar ook een beetje beduusd werd het grijze papier door mij verwijderd. Er kwam een prachtig rood-wit schaaltje van Valleroy & Boch te voorschijn. Achterop staat te lezen dat het uit de Fasanserie komt. Het schaaltje heeft een hele fijne, bijna liefelijke print en een licht geschulpte rand.


Ria had laatst op mijn weblog gelezen dat ik van rood-wit serviesgoed hou. Daarom was het schaaltje voor mij. Wat een lief gebaar om zo'n prachtig schaaltje zomaar aan iemand anders te schenken. En ik... ik ben er natuurlijk héééél erg blij mee. Ria, dank je wel!!!!

2 opmerkingen:

Nicole Claudia zei

Wat een prácht van een schaaltje. Wat een fijn patroon erop en zo'n mooi geschulpt randje. Ik kan me voorstellen dat je het prachtig vindt!!!

Groetjes, Collie

Monique zei

Wat ontzettend aardig van haar! Het is een prachtig mooi schaaltje.

Dank je wel voor je stitcherie tips. Ik heb er zojuist eentje opgeslagen. Ben benieuwd of ik er voor de feestdagen nog aan toe kom, maar heb er eigenlijk wel een beetje mijn zinnen op gezet.

Goede week!