zondag 14 augustus 2011

Jullie zijn vast benieuwd...

Jullie zijn vast wel benieuwd naar mijn Granny Square's? Het is al weer een paar weken geleden dat ik hier voor het laatst iets over heb verteld.

Nou, alle vierkantjes zitten vrolijk aan elkaar vast. En... ik heb er een brede witte rand omheen gehaakt. Zo wordt het eindresultaat wat rustiger. Blijkbaar past dat beter bij mij dan druk en bont.

Het dekentje is uiteindelijk ruim 105 x105 cm geworden. Om het een nog zachtere uitstraling te geven heb ik er een schulprandje omheen gehaakt...


Er moet alleen nog iets uitgevonden worden waardoor al die losse draadjes aan de achterkant in één keer, zo maar verdwijnen. Als iemand iets weet? Wat een werk!

Nu alles netjes weggewerkt is, is het leed snel vergeten. Het begint al weer te kriebelen. Misschien de komende winter toch maar met een nieuw granny square projectje beginnen...

9 opmerkingen:

annemieke zei

Het is zeker een lieve plaid geworden. De kleuren zijn erg mooi.

Gr Annemieke.

Miny zei

Wat leuk geworden de brede witte rand is een goed idee, ben benieuwd of je nog aan een tweede begint.

Groeten Miny

Wilma Kuin zei

Het is werkelijk een beauty, knappert!!

Annelies zei

Hij ziet er prachtig uit !

Unknown zei

mooi geworden,de kleuren zijn lekker fris en passen goed bij elkaar.

Groetjes Yvon.

Phebe and Jane zei

Wat een leuke deken. Ik heb wel eens gehoord dat je de losse draadjes mee kunt haken, maar dat lijkt mij niet mooi bij verschillende kleuren. Wat ik bij mijn deken heb gedaan is telkens als ik een rij af had alle draadjes weggewerkt. Zo hoefde ik dat op het laatst niet allemaal meer te doen.
Groeten, Marian

Tania zei

Het is een prachtig deken geworden! Ik haak mijn draadjes ineens mee in als ik bezig ben. ZO moet je ze achteraf niet allemaal instoppen.

qm zei

wat een prachtig kleed is het geworden.Ik kan me voorstellen dat het wegwerken van de draadjes niet het leukste werk is. maar het resulaat mag er wezen.
geniet er lekker van.

Hennie zei

Wat een prachtige plaid is dit geworden, de brede witte rand geeft hem net iets extra's.

Groetjes Hennie.