zondag 28 november 2010

Het houdt niet op...

Vrijdag was dé dag. Ja, ja, ik mag weer een jaartje bij mijn leeftijd optellen. Het weekend ervoor was het feestje al gevierd met familie.

's Middag kwamen er nog wat vriendinnen langs. Erg leuk en gezellig. Daarna was het even snel wat eten met z'n drietjes want... 's avonds zouden we naar Aalten.

Pan de Vida, een organisatie waar wij ons erg verbonden mee voelen, vierde namelijk haar 5-jarig jubileum. Deze organisatie zet zich in voor de armste onder de armen in Peru. Dit doen ze met de hulp van sponsoren. Voor een klein bedrag per maand krijgt een kind elke dag te eten. De enige voorwaarde die wordt gesteld is dat het kind naar school gaat. Dé manier om verandering te krijgen in de vaak uitzichtloze omstandigheden van deze kinderen en hun familie.

Pan de Vida - Promoclip from Come Together TV on Vimeo.Het werk van deze stichting is in korte tijd enorm gegroeid. Heel bijzonder was dat Carlos samen met zijn vrouw Mariela voor verlof over waren gekomen uit Peru en zo het feest mee konden vieren.

We wisten eigenlijk niet zo goed wat ons te wachten stond, behalve een optreden van Trinity.We gingen er in eerste instantie heen om Carlos en Mariela te bemoedigen. En toen werden we zelf getrakteerd op een heus concert. Een beter verjaardagsfeest kan ik mij niet voorstellen...

5 opmerkingen:

Pink Princess zei

Trinity is GEWELDIG!! Ben er 3 weken geleden geweest hier in de buurt. WAT een avond was dat, heerlijk swingen, zingen en luisteren. Wat kan de zanger ontzettend veel instrumenten bespelen...goed joh ♥ HEEL misschien gaan we in December weer (hoop ik)

astridvanbeers zei

Van harte gefeiciteerd met je verjaardag. En wat leuk dat je zo genotenn hebt!

Yvonne zei

Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Leuk dat je zo genoten hebt van de avond.

Groetjes
Yvonne

Collie-Collie zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een verrassing ineens zo'n onverwachts feest!!

Groetjes, Collie

Annelein zei

Jullie allemaal bedankt voor jullie lieve reacties en feliciteaties.