vrijdag 20 augustus 2010

Zomaar een week voorbij...

Er is zomaar een week voorbij. En als je me vraagt waarmee... Dan kan ik het niet eens zo snel benoemen.

Wel heb ik een proefhoes gemaakt voor een stoel. We hadden nog oude lakens liggen die gebruikt zijn met het verven van het huis. Daar kon ik dus met een gerust hart een proefhoes van maken. Het is nog niet helemaal naar m'n zin, maar het knippen uit de "echte" stof is begonnen. Nee... ik laat nog niets zien. Pas als alles keurig past dan komt er een foto.

Eigenlijk vind ik het mooier om een stoel opnieuw te bekleden, maar door hoezen te maken kan ik ook afwisselen. En als het niet bevalt... ach... dan kan opnieuw bekleden altijd nog.

Vandaag moet er ook nog een slaapkamer ontruimd en opgeruimd worden. Dat betekent spullen wegdoen. Ik stel het nog maar even uit, want... daar ben ik écht niet goed in.

Ik ben ook weer een leuk aantal freebie stitchery's tegen gekomen. Ik weet dat Mama Monique hier regelmatig komt en voor haar speciaal deze afbeelding. Ze schrijft altijd zo leuk over haar groentetuin en wat daar bij komt kijken...


Freebie van Mardars Printables

Je vindt ze hier. Niet vergeten naar beneden te scrollen

Fijn weekend!!!

7 opmerkingen:

Mama Monique zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mama Monique zei

Hey!! Die kan ik natuurlijk niet laten liggen hé? Wat is 'ie leuk!! Die ga ik zéker maken, straks eerst maar eens uitdraaien. Dank je wel!! ;o)

Als je wilt, kun je me via de tab "contact" op mijn site even een privemail sturen, dan kan ik je zeker een stapje verder op weg helpen. Geen probleem!

AnitaA zei

Wat een leuke site met gratis stitcheriepatronen ! Dank je wel, ik heb de link bij mijn favorieten gezet.
Groetjes Anita.

quilting Jeannet zei

Wat een prachtige site met die stitcheries, die heb ik meteen bij mijn favo,s gezet op mijnblog. Hartelijk bedankt!

groetjes, jeannet

Mayflower zei

Wat ben je lekker bezig, ik ben benieuwd hoe de stoelen er straks uit komen te zien met de nieuwe hoezen. Ohhhh.....ik wou dat ik zo handig was.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Quiltendewilma zei

je breirol is prachtig!! Leuk dat ik niet de enige ben die aan een eigen pronkrol denkt...
:o)

Cisca zei

Dankjewel, wat een leuke patronen!
Groetjes, Cisca